Welkom bij De TexelseAutomatiseerders

MHIT automatisering richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Met een goed opgeleid, professioneel en enthousiast team geven wij u altijd gerichte automatiseringsadviezen. Van de aanschaf van een PC tot en met een compleet netwerk, ons advies wordt toegespitst op uw situatie en wensen. Met begeleiding voor, tijdens en na de installatie.

MHIT spreekt uw taal en levert heldere en duidelijke oplossingen.

MHIT levert uitsluitend betrouwbare hard- en software van gerenommeerde merken als Compaq, Hewlett Packard, IBM, Microsoft en Novell.

De installatie, aanleg en het onderhoud van uw computernetwerk is bij de specialisten van MHIT automatisering in goede handen. Het aanleggen van uw netwerk wordt uitgevoerd door onze eigen technische medewerkers, evenals de installatie, configuratie en het in bedrijf stellen ervan. Dit betekent dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Daarbij kunt u de geleverde hardware van onderhoudscontracten en supportcontracten voorzien.

Verder kunt u onze hulp inroepen bij calamiteiten zoals (netwerk)storingen, virussen, dataverlies, beveiligingsproblemen en problemen met randapparatuur.
Ook kunt u bij MHIT terecht voor alle internet-gerelateerde diensten.

Informeert u naar onze concurrerende tarieven. U komt niet voor verrassingen te staan als u gebruik maakt van onze diensten.

 
Home